Desenvolupem la teva pàgina web ajustant-nos al que realment necessites.

Desde la pàgina mes bàsica per aquelles empreses que busquen únicament tenir la seva presència a la xarxa, fins a complexos projectes de comerç electrònic, entre d’altres.


Proposta

Presenteu-nos la vostra proposta de negoci o les vostres necessitats per ser presents a la xarxa.


Plantejament

Desenvoluparem la idea i plantejarem una web a la mida del que necessita la vostra empresa. Ni mes ni menys. Nosaltres coneixem be el medi.Execució

Quan disposem dels continguts i el pressupost s’ajusti a la realitat, ens hi posarem d’inmediat!
Realitzarem la web amb el minim temps necessari.


Web Corporativa

Necessiteu presencia a Internet?
Us oferim un entorn agradable i facil per navegar. Els vostres clients trobaran la millor targeta de visita.

Les nostres solucions cobreixen tot el que puguis necessitar


Autogestió

Les nostres webs son fácilment administrables per l’usuari, pero tambè podem proposar-vos una cuota de manteniment per dur a terme certes tasques.


Les nostres solucions web, van des de la web corporativa més bàsica a les solucions d’e-commerce més avançades amb integració total amb sistemes de gestió empresarial (ERP).

Som especialistes en el desenvolupament de la plataforma Magento 1 y Magento 2 per als vostres projectes de comerç electrónic i WordPress per altres solucions de presencia web.

Totes les nostres webs son autogestionables y oferim la formació necessaria. També oferim plans de manteniment o intervencions puntuals.

El mes important d’estar a Internet es que et vegin i et trobin. Un web qualsevol no es suficient per estar ben posicionats.

Contacteu amb nosaltres perque us fem una valoració de la feina sense cap tipus de compromis. Empleneu el formulari.