Gestionem tots els serveis d’Internet perquè no t’hagis de preocupar per res.

El nostre servidor dotat amb els últims avenços tecnologics, ens permet oferir unes bones solucions de hosting i registre/manteniment de dominis amb fiabilitat i a preus competitius.


Servidor

Tecnología d’ultima generació al vostre servei; ens ocupem de tot perquè la web, sigui ràpida i estigui al dia. Gestionem el hosting, mails, backups, etc.


Registre

Registrem i mantenim els vostres dominis a preu de mercat. Un servei profesional que mai us deixarà perdre la propietat del domini.Certificats SSL

Donar confiança al nostre usuari es imprescindible. Gestionem la compra, renovació i instal·lació de certificats digitals per la web i ecommerce.


Serveis

Podreu gaudir dels serveis més avançats i professionals en hosting, E-mail, parking de dominis, backup, FTP, etc. a preus competitius.Assessoria

Gracies als nostres col•aboradors, oferim els serveis legals i d’assessoria per complir amb la RGPD i la LSSI necessaries i obligatories a Internet.


Actualitzacions

Per estar sempre al dia, es necessari evolucionar i millorar la web. Una web dinàmica es una web millor valorada per l’usuari i pel propi medi.

Ser presents a la xarxa no te perquè ser un mal de cap. Nosaltres donem importancia en formar i lliurar un projecte totalment acorde amb les necessitats de cada client.

Contacteu amb nosaltres perque us fem una valoració de la feina sense cap tipus de compromis. Empleneu el formulari.