Creem la teva botiga online segons les teves necessitats actuals i de creixement.

Desde la web mes simple per aquelles empreses que busquen vendre al mínim pressupost sense renunciar a tindre un creixement dins del seu sector, fins a projectes complerts de comerç electrònic amb integració completa amb ERP, CRM, etc.


Proposta

Escoltarem la vostra proposta de negoci i intentarem coneixer al màxim el vostre producte per poder veure les possibilitats d’oferta i el creixement posterior.


Plantejament

Desenvoluparem el vostre negoci online i us oferirem una plataforma de venda segons les necessitats actuals, sense renunciar al creixement.Execució

Quan ens faciliteu el material necessari per crear els continguts i el pressupost s’ajusti a les vostres necessitats, ens hi posarem d’inmediat!


E-commerce

Oferim la plataforma més avançada i amb més possibilitats d’evolucio que hi ha actualment. Amb els serveis necessaris per ser un èxit de vendes.

Les nostres solucions s’adapten a les teves necessitats


Autogestió

Les nostres webs son fácilment administrables per l’usuari sense necessitat de de dependre de nosaltres. Us formem per administrar-ho.


Manteniment

Podem proposar-vos una cuota de manteniment per dur a terme certes tasques de manteniment o millora de la web, o pressupostos puntuals a mida.

Les nostres propostes, van des de la web de venda més bàsica a les solucions d’e-commerce més avançades amb integració total amb sistemes de gestió empresarial (ERP).

Som especialistes en el desenvolupament de la plataforma Magento 1 y Magento 2 per als vostres projectes de comerç electrónic i WordPress per altres solucions de presencia web.

Totes les nostres webs son autogestionables y oferim la formació necessaria. També oferim plans de manteniment o intervencions puntuals.

El mes important d’una botiga online, es que el missatge sigui clar, que et trobin a Internet i el producte sigui interessant. No totes les platadormes de venda online aconsegueixen el que necessita el client.

Contacteu amb nosaltres perque us fem una valoració de la feina sense cap tipus de compromis. Empleneu el formulari.